Over Mij

UX Design

Van jongs af aan ben ik altijd al creatief bezig geweest. In 2021 kwam ik voor de eerste keer het begrip user experience (UX) tegen. Meteen werd ik getriggerd door het concept en besloot ik een cursus te volgen van de top binnen UX Design, namelijk GOOGLE. 

Web Development

Toen ik enkele jaren geleden code zag was ik meteen gefascineerd. Ik besloot erna ook om me te verdiepen in dit aspect. Het begon bij HTML, ondertussen beheers ik vlot HTML, CSS en javascript. Als front-end developer maak ik gebruik van WordPress als content management system.

about-me

Workflow

UX Design

In de eerste fase start ik met een gesprek zodat het duidelijk is aan welke eisen het eindproduct moet voldoen. Daarna zal ik gebruik maken van personas, problem statements en research om me in te leven in het gebruikers perspectief. 

Tools

Web Development

In de eerste fase start ik met een gesprek zodat het duidelijk is aan welke eisen het eindproduct moet voldoen, ook worden verschillende opties overlopen om voor u de snelst mogelijke website te bezorgen. Wanneer alle richtlijnen duidelijk zijn begin ik met het schetsen van verschillende ideeën.

Diensten

Product Design

UX design staat voor user experience design, dit wil zeggen dat de gebruiker centraal staat in het design. Het design is dus niet enkel aantrekkelijk voor de gebruiker, maar ook gericht naar de zijn persoonlijkheid en denkwijze. Door deze stijl van design toe te passen kan de gebruiker makkelijk navigeren doorheen de website of app.

Wat kan je verwachten?

Software

Web Development

Een website op maat nodig? Dan ben je hier bij het juiste adres. Van business websites tot blogs en webshops het kan allemaal. Door mijn ervaring als UX designer zal uw website niet alleen snel en SEO vriendelijk zijn, maar ook een uitstraling hebben om u tegen te zeggen. 

Wat kan je verwachten?

Software

Web Onderhoud

Wanneer u kiest voor web onderhoud hoeft u helemaal nergens meer aan te denken. Van hosting tot updates en back-ups alles wordt voor u gedaan.

Wat kan je verwachten?

Interesse in een website of design op maat?